>> Siri <<

sir s konopljo planika

sirs konopljinimi vršički

Sir s konopljinimi vršički je inovativen izdelek na slovenskem trgu. Narejen je iz 100 % slovenskega mleka in slovenske ekološke industrijske konoplje.

Siru so dodani ročno nabranimi ekološko pridelani vršički industrijske konoplje. Pridelani so na območju Notranjskega regijskega parka, v objemu gozdov in daleč proč od industrije in avtocest. Polja industrijske konoplje so na nadmorski višini 530m. Zaradi višine so pogoji rasti za rastline težji, kar privede do tega, da so rastline še bolj trdožive in tvorijo še več zaščitnih snovi, ki ugodno vplivajo na človeško telo.

Maščobe v mleku omogočajo kanabinoidom, da se pri prebavi bolje sproščajo v telo. Uživanje industrijske konoplje v siru priporočamo vsem ljudem, ki želijo uživati zdravo, dobro in pristno prvinsko hrano, želijo odkrivati nove okuse ter narediti nekaj dobrega za svoje telo.

Ves proces, od nabiranja vršičkov, sušenja in drobljenja poteka ročno. S tem povečamo nadzor nad postopki predelave, dodamo svojo energijo in zagotavljamo najvišjo kakovost, kajti za sušenje se ročno izbira le vršičke najboljših rastlin in to le v času cvetenja skupaj s cvetovi.

 

Prehranske vrednosti (100g izdelka)

Energijska vrednost1405 kJ/338 kcal
Maščobe25,8 g
od tega nasičene maščobe17,2 g
Ogljikovi hidrati1,0 g
od tega sladkorji0,8 g
Beljakovine25,5 g
Sol1,58 g
Sir s konopljinimi vršički
industrijska konoplja

Ekološko pridelana industrijska konoplja vsebuje v zelenem delu rastline veliko koristnih snovi, ki ugodno vplivajo na boljše počutje. V kombinaciji z mlekom oziroma s sirom se te snovi še bolje izkoristijo. Maščobe v mleku omogočajo kanabinoidom, da se pri prebavi bolje sproščajo v telo. Uživanje industrijske konoplje v siru priporočamo vsem ljudem, ki želijo uživati zdravo, dobro in pristno prvinsko hrano, želijo odkrivati nove okuse ter narediti nekaj dobrega za svoje telo.

sir s konopljo

Ostali izdelki