Poslovna darila

Siri v darilni embalaži

V Mlekarni Planika Kobarid smo za vse, ki sta jim izbrani okus in kakovost lokalnih izdelkov pomembna, pripravili izbor naših sirov.

Naša poslovna darila izražajo našo vizijo in naš način dela, ki ga zaznamujeta lokalno okolje doline Soče in tukajšnja tradicija s tisočletnim izročilom. Siri so izdelani po tradicionalnih metodah iz mleka iz naših krajev. Sire smo zapakirali v več tipov darilne embalaže, ki je primerna za poslovna darila in med katerimi lahko izbirate.

PDF katalog poslovnih daril 2023/24

 

Način dostave

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali glede izbora. Dogovorili se bomo za način dostave, pri čemer smo vezani na hladno verigo. Verjamemo, da bo vsak vaš poslovni partner cenil izbrano darilo, zato se že veselimo sodelovanja z vami.

Rok trajanja: Sir Kober, sir Brincl, sir Poprč, sir Tolminc z zaščiteno označbo porekla, sir Tolminc, sir Tolminc zoren 1 leto, sir Planika in sir Dobra misel; 90 dni., Sir s konopljinimi vršički; 60 dni.

Temperatura hranjenja: do 8°C

Kontakt

Za kakršnekoli dodatne informacije ali naročilo smo vam z veseljem na razpolago na telefonih 05 38 41 018 ali 05 38 41 013 in po e-pošti darila@mlekarna-planika.si.

Katalog poslovnih daril