Nov jogurt Mlekarne Planika združuje dva priljubljena ljudska proizvoda, ki skupaj tvorita okusno in inovativno mešanico. Jogurt s sirupom smrekovih vršičkov Mlekarne Planika je fermentiran mlečni izdelek izdelan iz nehomogeniziranega mleka s 3,5 % mlečne maščobe, pridelanega v Zgornjem Posočju, kateremu je dodan sirup Smrekovi vršički podjetja Medex. Plastenka izdelka vključuje priporočeno dnevno količino sirupa Smrekovi vršički, ki poleg medene osnove s tekočim izvlečkom smrekovih vršičkov, vsebuje še vitamina A in C ter olje evkaliptusa.

Svetlo zeleni smrekovi vršički vsako pomlad popestrijo gozdove s svojo živo barvo. Za sirup Smrekovi vršički velja, da deluje blažilno na dihala. Jogurt s sirupom smrekovih vršičkov je bogat vir vitamina C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. 100 g izdelka vsebuje 44 % priporočenega dnevnega vnosa vitamina C.

Jogurt s sirupom smrekovih vršičkov 500 g« je že na voljo v naši trgovini v Kobaridu in v trgovinah Kmetijske zadruge Tolmin. Pri ostalih trgovcih bo postopoma v naslednjih dneh.

Dragi kupci izdelkov Mlekarne Planika in vsi ostali, ki nas zvesto podpirate, upamo, da vam bo naš nov proizvod všeč.